Omsetning (MNOK)
0
Kontorer
0
Ansatte
0
Sysselsetting
0

Om Netel Norge

Netel er et entreprenørselskap og med stikkord som kreativitet og engasjement bygger vi fysiske telekommunikasjon, bredbånd og elkraft nett i de nordiske og baltiske landene. 

Vi er godt etablert i vårt marked, og har siden år 2000 levert komplette løsninger – med alt fra planlegging og prosjektering til bygging og vedlikehold – for teleoperatører, netteiere, grunneiere/eiendomsbesittere, eiendomsutviklere, borettslag og boligselskaper.

Vi er nytenkende og innovative og regnes av mange av våre forretningsforbindelser mer som en sammarbeidspartner enn leverandør. Vi er i dag en av de ledende selskapene innen vårt marked.

Vi arbeider for at våre kunder skal nå sine mål og oppfylle sine kunders forventninger. Gjennomgående setter vi våre kunders behov i fokus, samt bygger gode relasjoner med tillit og gjensidig fordelaktig samarbeid. Langsiktige partnerskap er noe vi streber etter i hvert oppdrag.

 

Åpenhetsloven

Netel er opptatt av at vår virksomhet skal bidra til å gjennomføre FNs bærekraftsmål og vi etterlever åpenhetsloven og de forpliktelser som følger av denne. 

Det er gjort et betydelig arbeid for gjennomgang av retningslinjer og kontrakter de siste årene for å sikre anstendige arbeidsforhold i hele leverandørkjeden. Det medfører at selskapet er godt rustet til å etterleve Åpenhetsloven. Les mer om hvordan Netel forholder seg til Åpenhetsloven.

 

Les mer om våre virksomhetsområder:

Telekom –  FastnettElinstallasjonerService og vedlikehold