Edward Olastuen i Netel

Telia inngår ny avtale med Netel

– Vi er glade for at Telia har valgt å utvide samarbeidet med Netel om nye installasjoner, sier administrerende direktør i Netel, Edward Olastuen. Avtalen har en verdi av 30–50 millioner over en treårsperiode.

Den nye avtalen kommer i tillegg til Netels eksisterende avtale med Telia, som blant annet innebar at Netel overtok de ansatte i Telias vedlikeholdsavdeling. Avtalen, som dreier seg om installasjon av fiber for bedriftsmarkedet, går over tre år med opsjon for forlengelse i ett år, og har en samlet verdi på mellom 30 og 50 millioner kroner.

– Telia er en viktig kunde for Netel, og vi er veldig stolte over å ha blitt valgt nok en gang. Det viser at vår måte å organisere oss på, med separate team for hver enkelt kunde, skaper de gode samarbeidsformene som kreves i et konkurranseutsatt marked. For Netels 315 ansatte i Norge er det viktig å spille kundene gode, og vi tolker denne avtalen som en bekreftelse på at vi lykkes med det, sier Olastuen.

Les InsideTelecoms artikkel om avtalen her: Skal bygge ut for 50 millioner

Netel har de siste årene vokst kraftig, og har i dag alle de ledende telecomselskapene på en svært så differensiert kundeliste. Veksten forventes å fortsette, men Olastuen vil ikke oppgi noen tall før årsregnskapet er klart i løpet av våren.

– Vi har store ambisjoner for fremtiden, og vokser kraftig, blant annet i Tyskland. Det er fremdeles mange muligheter i telecombransjen, og Netel er en aktør å regne med i årene fremover, sier han.

Les også: Viken Fiber forlenger også avtale med Netel