Storfornøyd med ny jobb

Vår Netel-kollega

Navn: Stephen Vigebo
Alder: 37
Stilling: Avedelingsleder i avdeling Sør
Startet i Netel: 2021 (Get siden 2015)

Stephen Vigebo

For Stephen Vigebo har sommeren vært ekstra spennende. Avdelingslederen i avdeling Sør har skiftet beite og har nå fått ansvaret for Telia-avtalen.

– Det er en litt komplisert avtale, som jeg skal følge opp i tillegg til å være kundens kontaktpunkt, sier Stephen. – Det blir en spennende oppgave som jeg gleder meg til å ta fatt på!

Vigebo har gode forutsetninger for jobben. Han startet som prosjektleder i GET i 2015 og har siden fått nye utfodringer internt. Først som områdeleder i Get, og videre i Telia etter oppkjøpet. 

Lang erfaring i bransjen

– Før det jobbet jeg i Relacom (Oneco) som prosjektleder og tekniker – halve tiden ute og halve tiden inne. Nå er jeg egentlig fornøyd med å ha skiftet til innejobb, smiler Stephen. – Det var kanskje riktig tid, sier 37-åringen. Kristiansanderen har lang erfaring fra bransjen, og har jobbet seg opp uten formell utdanning utover videregående skole. – Men jeg har jo masse erfaring, så det er ikke noe problem, sier han.

Netel gir muligheter

Om Netel som arbeidsgiver har Stephen så å si bare godord. – Så langt trives jeg veldig godt og har bare gode erfaringer – selv om jeg var litt skeptisk til måten vi kom inn i selskapet på, sier han. – Jeg har erfaring fra entreprenørsiden fra tidligere av, og var spent på å komme tilbake til denne siden av bordet, og det har vært fint, sier han. – Det er en ganske stor overgang å være ansatt hos netteier til leverandør – her må vi jo tenke på inntektssiden og må tjene penger! Det var en omstilling, men nå synes jeg det bare er spennende, sier Vigebo.

– Veldig fornøyd med mulighetene jeg har fått i Netel.

– Jeg har sagt fra at jeg gjerne ville ha mer sentrale roller, i stedet for å være knyttet så stert til region Sør. Ledelsen har vært lydhør, og som arbeidstaker blir man hørt, selv om det ikke alltid løser seg på akkurat den måten man hadde tenkt. Men den korte veien til ledelsen er et stort pluss, sier han, og jeg føler meg absolutt sett i Netel.

Stephen setter også pris på den gode kontakten med kolleger. Samarbeidet er godt, og alle trår til for hverandre. – Nå synes jeg også det er veldig fint å få tettere kontakter med kollegaer over hele landet, skyter han inn.

Sørlandsidyll og RC-biler

37-åringen er forlovet og han en sønn fra et tidligere forhold. På fritiden trår han til som trener for sønnens fotballag og bruker mye tid på det. I tillegg frister båtlivet, og Stephen tilbringer sommeren på ekte sørlandsvis – late dager på solblankt hav.

– Og så har jeg en litt barnslig hobby, innrømmer han. – Jeg og kompisene elsker å kjøre RC-biler (radiostyrte biler), gjerne på trailbaner. Og så skrur vi på bilene og reparerer dem over en pils på kvelden. Vi syns det er gøy, og hvert år blir det Danmarks-tur der vi kjører på sanddynene i Skagen. Det hører også med, avslutter han.