Møte en kollega - Torbjørn Lie

– Å komme til Netel var som å komme hjem

Da Torbjørn Lie ble med da Netel overtok Telias medarbeidere, var det som å komme hjem igjen – Overgangen fra Get til Telia var litt vanskeligere, men i Netel har jeg bare gode erfaringer, sier den elektronikkfrelste sveibuingen.

Vår Netel-kollega

Navn: Torbjørn Lie

Alder: 43 år

Han kaller seg for potet, men på visittkortet står det Service-tekniker. – Men her i Haugesund er vi ikke så mange ansatte, så det blir mange og varierte arbeidsoppgaver, sier 43-åringen. Prosjektarbeid, proaktivt vedlikehold, kundeservice – dagene går fort, og oppgavene er mange. – Så for å være helt ærlig, er jeg ikke så opptatt av titler og sånt, gliser Torbjørn.

Etter elleve år i Get og Telia, startet Lie i Netel 1.6.2021. Han er full av lovord om hvordan han og kollegene ble mottatt.

– I Netel føler jeg meg veldig godt ivaretatt av ledelsen, som jeg opplever som tilgjengelige og åpne. De øvrige kollegene jeg har møtt, har vært både hyggelige og imøtekommende, sier han. – Og her i Haugesund jobber jeg sammen med folk jeg har kjent lenge – det skaper trygghet og samhold. Arbeidsmiljøet her hos oss er helt topp!

Når Lie ikke er på jobb, går tiden med til å pusse opp det gamle huset han bor i sammen med samboer og to barn på 12 og 13. Snekring, vedlikehold og installering av smarthusstyring står høyt på agendaen, sammen med hjemmekinoanlegget. Erfaring med elektronikk og maskiner fikk han under utdanningen som serviceelektroniker med fordyping i data- og kopimaskiner.

– Vi jobbet med både telefaks og frankeringsmaskiner – så noe er kanskje blitt litt foreldet, smiler han. – Men det er ikke så veldig komplisert.

I skrivende stund er Torbjørn på campingferie i Italia – med egen campingvogn. Familien storkoser seg like utenfor Venezia – og Torbjørn anbefaler denne måten å feriere på.

– Jeg elsker å reise, og helst med bil og campingvogn. Turen fra Sveio til Venezia tar noen dager, men det er mye bedre enn å fly – man får mye mer ut av turen på denne måten. Det kan jeg anbefale på det varmeste.