Kristoffer Stærk: – Landets fineste utsikt!

Vår Netel-kollega

Navn: Kristoffer Stærk
Alder: 31
Stilling: Telemontør
Startet i Netel: Juni 2021

Han ser verden ovenfra, telemontør Kristoffer Stærk. 31-åringen har bygd mobilmaster for Netel fra nord til sør, og elsker jobben.

Vest- og Sørlandet fra Egersund til Ålesund, Tromsø og Bergen. Siden han startet som telemontør for halvannet år siden, har han opplevd hele Norge. Det trives han med.

– Det blir mye tid hjemmefra, men vi bor på hotell når vi er ute på oppdrag og får sett mye av landet vårt. Og vi har alltid den beste utsikten, gliser Kristoffer. Uten formell utdanning har han jobbet seg opp, først med deltidsstilling i Get Crew, som etter hvert ble til fulltid. Da ferden gikk videre til Netel, ville teknikeren prøve noe nytt.

Gode utviklingsmuligheter

– Jeg snakket med en prosjektleder i Telecom-avdelingen like etter at vi hadde kommet over i Netel og nevnte at jeg var interessert i å prøve meg som telemontør, og det fikk jeg ja til med én gang, sier Kristoffer. Han trives godt med gode kollegaer og ikke minst sjefer som er åpne for å gi folk muligheten til å utvikle seg.

– Det er klart jeg er glad for muligheten, og for at de valgte å satse på meg. Netel er uten tvil den beste arbeidsplassen jeg har vært på, de gir deg både frihet og utviklingsmuligheter. Folk er lette å prate med og forholde seg til. Det setter jeg veldig pris på, sier Kristoffer.

Musikk og motorsykkel

At han ikke sliter med høydeskrekk, er nok en fordel i telemontør-jobben, og kommer også godt med når Kristoffer hengir seg til yndlingshobbyen, som er alpint. Ellers tilbringes dagene med datautstyr, musikkinstrumenter og rolige kvelder hjemme med brettspill og gode venner. Eller på veien med mellomtung motorsykkel. 

– Jeg er glad i å kjøre sykkel, og venter på å ta lappen på tung motorsykkel om et års tid. Jeg fikk mellomtung uten å kjøre opp, og da må jeg vente i to år før jeg kan ta lappen på tung. Det gleder jeg meg til!