Spennende bransje i kontinuerlig endring

Avdelingsleder Kristian Gridhagen har med seg verdifull felterfaring i jobben som avdelingsleder for Netel i Midt-Norge. En bransje i stadig endring gjør jobben bare ekstra spennende.

Vår Netel-kollega

Navn: Kristian Grindhagen

Alder: 38 år

Stilling: Avdelingsleder Netel Midt-Norge

Startet i Netel: 2014 (da i Fiberoptikk)

Kristian Grindhagen i Netel

– Som avdelingsleder Midt-Norge har jeg ansvar for all produksjon i Møre, Trøndelag og Nordland, sier Kristian Grindhagen. Trondheimgutten var med på lasset da Netel kjøpte Fiberoptikk i 2014. Det er han glad for.

Stødig i hektisk hverdag

Med 29 ansatte på laget i tillegg til innleide ressurser, server Kristian alle kunder innenfor alle Netels segmenter. Stillingen som avdelingsleder har han hatt i tre år.

– Da jeg begynte i Netel, var det som prosjektleder, forteller Kristian, som selv har praktisk utdanning som telemontør. Det kommer godt med i en hektisk lederhverdag.

Glad for tilliten

– Her har vi en veldig flat struktur, der hvem som helst kan snakke med hvem som helst om hva som helst, sier han.

– Åpenhet og tillit er stikkord, og i Netel skal det være mulig å komme til lederen med ideer og innspill – og eventuelle problemer. Det er absolutt noe jeg streber etter i min rolle som leder, sier han.

 

– Jeg vet hva det vil si å jobbe ute, og det tror jeg er en stor fordel, sier Kristian, som berømmer Netel for det gode arbeidsmiljøet.

– Jeg trives veldig godt i Netel, det er sikkert. Her er ingen dager like, det kommer nye kunder og utfordringer hver eneste dag. Bransjen er i konstant endring, og det er med på å gjøre dette så spennende!

Jobb og familie

Utenfor jobben er det motorsykkel og whiskey som gjelder – men ikke samtidig, understeker han.

 

– Jeg samler på whisky og er veldig interessert, særlig i den skotske, forteller Kristian. – Favoritten er whisky fra regionen Islay – med den karakteristiske sterke røyksmaken. Og når det blir nok smaking, er det motorsykkelturer i marka som gjelder, med fiskestang, telt og sovepose på bagaskebretet.

– Da kjører jeg en Yamaha T7, men når jeg skal kjøre langt på vei, tar jeg Harley Fat Boy-en ut av garasjen.

– Det er heller ikke så helt galt, sier Kristian Grindhagen med et bredt smil.