– Et høydepunkt å komme inn

Han ble en del av Netel-teamet i 2014, da selskapet kjøpte Fiberoptic. Jan Robert Hagen har med andre ord lang erfaring som Netel-ansatt. Ved nyttår flyttet fibermontøren innendørs som lagersjef.

Vår Netel-kollega

Navn: Jan Robert Hagen

Alder: 57 år

Stilling: Lagersjef, Østre Akervei

Startet: 01.01.22 (Netel-ansatt siden 2014)

– Etter så mange år ute var det veldig deilig å flytte inn, sier femtisjuåringen Jan Robert Hagen. – Her i Netel er det heldigvis lett å få prøve seg på andre områder, det er bare å spørre, så går det vanligvis i orden.

Truckføreren med FN-erfaring

Jan Robert har bakgrunn fra grunnkurs allmennfag med svakstrøm ved Strømmen videregående skole, og har blant annet tjenestegjort i FN-styrkene i Libanon.

Før han startet i Netel var Oslo-gutten innom både Eltel og Fiberoptic, og i 2014 fant tobarnsfaren veien til Netel. Han har mye godt å si om arbeidsgiveren.

– Ute jobber man jo en del for seg selv, men etter å ha kommet inn, er jeg blitt kjent med mange flotte kollegaer. Arbeidsmiljøet i Netel er veldig bra, og det er lett å be om hjelp fra både ledelsen og kollegaer. Her får man veldig mange sjanser, men det er nødvendig at man tør å si fra, sier han. – Det er ikke alltid like lett å se alles behov, så det å være tydelig, er viktig.

På spørsmål om karrieremål, er Jan Robert tydelig.

– Jeg skal nok iallfall fortsette inne, og jeg ser ikke for meg å jobbe noe annet sted enn Netel – om jeg da ikke vinner stort i Lotto, smiler han.

– Her har jeg masse gode kollegaer og stortrives. Det kan være her på lageret, men jeg tenker at det også kunne vært fint å jobbe tettere mot montørene. Der har jeg veldig lang erfaring og vet hvor skoen trykker og hva det er behov for, sier Jan Roger.

– Det er fint å være en del av en støttende bedriftskultur, og jeg vil gjerne være med å gjøre en innsats for å støtte kollegaene i jobben. 

Fiskestang og veteranbil

Når han ikke jobber, tilbringer Jan Robert tiden i skog og mark med fiskestang på jakt etter ørreten – eller han driver med veteranbil-hobbyen han deler med brødrene.

– Vi har en del biler, og har konsentrert oss om Mopar – det vil si Chrysler-bygde biler av merkene Chrysler og Dodge, Plymouth og deSoto. Vi driver for de meste med biler mellom 1930 og 1950, og både mekker, restaurerer og deltar i løp og treff. Det er en flott hobby.

Hjem til familien

Til daglig deler Jan Robert leilighet på Manglerud med kona. To barn har fløyet ut av redet og er etablert med egen bolig.
Sønnen er utdannet tømrer, mens datteren snart er ferdig utdannet sykepleier. Det gir ro i sjelen.

– Det er utrolig deilig å vite at de har funnet ut hva de vil i livet og er etablert. Det føles veldig godt.