Netel takker for året som har vært

Nok et år er forbi. – For Netel har 2022 vært et innholdsrikt år med flere nye avtaler med gamle og nye kunder og ikke minst god drift i løpende avtaler, sier administrerende direktør Edward Olastuen.

Inngåelse av ny avtale med Telia om levering av fiber i bedriftsmarkedet og porteføljeavtale for Fiber med Telenor, er sammen med fornyelsen av rammeavtalen med Telia blant de viktigste hendelsene for Netel i året som har gått.

– Vi arbeider også med fiber til hytter på Skeikampen sammen med HomeNet, og flere spennende avtaler er på trappene. Vi er både glade og stolte over å motta gode tilbakemeldinger om at vi samarbeider godt og leverer i tråd med forventningene, sier Olastuen, som også berømmer kundene.

– Vi har et bredt kundespekter med både store og små aktører på listen. Det de har felles er en profesjonell holdning og utstrakt vilje til kommunikasjon og samarbeid, sier han.

Nytt av året er også at Netel har meldt seg inn i Fair Play Bygg Oslo og omegn.

– Netel benytter norske underleverandører i prosjekter der vi ikke har permanent bemanning. Slik bidrar vi til opprettholdelsen av lokale entreprenører i distriktene med arbeidsplasser og lokal verdiskaping som resultat, sier Olastuen. – Med et så bredt spekter av underleverandører hviler det et stort ansvar på Netel med compliance. Dette tar vi på det største alvor internt, og med medlemskapet i Fair Play Bygg ønsker vi å bidra til at bransjen følger spillereglene. Det er alle tjent med, sier han.

– Nå mot slutten av året vil jeg gjerne ønske alle kunder og samarbeidspartnere en fredfull jul og et fremgangsrikt 2023. Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid og nye, spennende prosjekter!